Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb képes leírás - Mezőkövesd.tlap.hu
részletek »

Egyéb - Mezőkövesd.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mezokovesd.tlap.hu » Egyéb
Keresés
Találatok száma - 6 db
Akciós szállás

Akciós szállás

Akciós szállás hiszen mindenkire ráfér egy kis kényeztető pihenés. Akciós szállás csomagjainkat változó összetételben, de egész évben kérheti, az oldalunkon keresztül is foglalható megoldásban. Mezőkövesd 4 csillagos szállodájában, a minőségileg legjobb akciós szállás megoldások között választhat, hétvégi családi programokkal, vagy akár csapatépítő tréninggel egybekötve. Akciós ajánlataink nemcsak nyitási kedvezmények, az aktuális évszakhoz és időszakhoz igazodnak.

Borsodi Apró

Borsodi Apró

Regisztráljon és adja fel hirdetését a Borsodi Apró regionális hirdetési újságba. Az Apró hetilapokat több mint 16 évvel ezelőtt vehették először kezükbe az olvasók, akik az elmúlt más félévtized alatt megszerették az új típusú hirdetések ezen formáját. Hajdú-Bihar megyében jelent meg először a Hajdú-Apró, ezt követte Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Keleti Apró, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Borsodi Apró és Heves megyében a Hevesi Apró. A hirdetések száma évről évre jelentősen nőtt, az olvasók ma már hetente több mint 30 ezer hirdetést találhatnak az újságokban, amelyek több mint 50 000 példányban 80-144 oldalon, áttekinthető formában jelenítik meg az apró-, illetve a keretes hirdetéseket. Mindemellett büszkeséggel jelenthetjük ki, hogy a lapok tartalmazzák a négy megye teljes használtingatlan- és autópiaci kínálatát, mely két iparág a lapok fő profilja. Az apróhirdetések feladásának 4 lehetséges módja van. Az újságban található apróhirdetési szelvényen való hirdetésfeladás, SMS-ben való feladás, de ez esetben csak a főkategóriákba és az ingyenes kategóriákba lehet hirdetést feladni. Ezeken kívül lehetséges még a telefonos hirdetésfeladás helyi tarifával hívható telefonszámon és végül, de nem utolsósorban az interneten keresztül is van lehetőségük a hirdetőpartnereknek hirdetéseiket megjelentetni.

Észak-Magyarország

Észak-Magyarország

Regisztráljon és adja fel hirdetését a Észak Magyarország regionális hírlapba, vagy olvassa a Észak friss, digitalizált lapjait minden nap! Az Inform Média három megyei napilapja, a Hajdú-bihari Napló, a Kelet-Magyarország és az Észak- Magyarország a hét hat napján, hétfőtől szombatig közvetíti az olvasók számára a megye, az ország és a nagyvilág híreit, gazdaságilag és politikailag függetlenül tudósítanak a térség lakóit foglalkoztató kérdésekről. A kínálatot külön térségi oldalak, exkluzív helyi háttér-információk, sport- és kulturális rendezvényekről szóló híradások, ingyenes tematikus magazinok, pénteken heti TV Plusz melléklet teszi teljessé. Az olvasók informálásán túl napilapjaink felelősséget is éreznek a térségben élő emberek iránt. Rendszeres akciókkal segítünk olvasóink és partnereink adományai révén a szegényeken, károsultakon, a természeti katasztrófák áldozatain. Olvasói bázisunkat a középrétegből való, erős vásárlói erővel rendelkező 2-4 fős családok alkotják. A Napló, az Észak és a Kelet mellett 1998 óta egy fajta 7. napilapként vasárnapi lapokkal is jelentkezünk. A Vasárnapi Napló, a Vasárnapi Kelet és a Vasárnapi Észak igazi hét végi kiadvány, színes és érdekes írásokkal a közélettől a divaton át a művészvilágig.

Kövesdi Hirdető - ingyenes apróhirdetés

Kövesdi Hirdető - ingyenes apróhirdetés

Kövesdi Hirdető - ingyenes apróhirdetés - Mezőkövesd térségi ingyenes apróhirdetés. Hirdessen nálunk teljesen ingyen! Korlátlan, Gyors és Egyszerű hirdetés feladás! Az alábbi kategóriákban adhat fel hirdetéseket: - Állás - Állat - Autó-Motor - Bútor - Ingatlan - Elektronika - Mobiltelefon - Számítástechnika - Szolgáltatás - Vegyes

Mezőkövesd Info - hirdető

Mezőkövesd Info - hirdető

Mezőkövesdi ingatlan és apróhirdetések oldala. Adja föl ingyenesen hirdetését! A hirdetés csak az adatlap kitöltésével és beküldésével jelenhet meg. Várjuk hirdetők (vendégház, apartman, hotel, panzió, vállalkozók, szállás, Mezőkövesd szállás) jelentkezését. Évtizedek óta egyre többen választják Mezőkövesdet "Matyóföld szíve"-ként emlegetett várost pihenés, gyógyulás, nyaralás, üdülés, szórakozás céljából.

Utazási iroda kereső

Utazási iroda kereső

Utazási iroda keresőnk célja Az utazasi.irodak.com webportál létrejöttének elsődleges feladata az volt, hogy egy helyre gyűjtse a Magyarországon regisztrált, legálisan működő utazási irodákat, megkönnyítendő ezzel az utazni készülők dolgát a választásban, és lehetőséget adva ezzel az utazási irodáknak arra, hogy szolgáltatásaikat egy gyakorlatiasan működő oldalon keresztül is felkínálhassák az érdeklődőknek. Ugyanakkor a weboldal készítőinek célja az is, hogy az utazasi.irodak.com oldalon keresztül kiszűrjék azokat az illegálisan tevékenykedő zugirodákat, amelyek a fogyasztókat megtévesztik, és tisztességtelen magatartásukkal rontják a szakma, és a becsületesen működő utazási irodák hírét.

Tuti menü